65a Nit de Santa Llúcia

Santi Baró guanya el Premi Joaquim Ruyra amb L’efecte Calders i Francesc Puigpelat el Premi Josep Maria Folch i Torres amb La nena que es va convertir en mòbil. Els premis es varen fer públics ahir a la 65a

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és periodista i escriptor. És autor d’una extensa obra narrativa, de la qual destaquen les novel·les Apocalipsi blanc (premi Josep Pla, 1999), Roger de Flor (2002), L’últim hivern de Ramon Llull (2004), Els Llops (premi Carlemany, 2005), entre altres. La nena que es va convertir en mòbil, la novel·la guanyadora del premi Josep Maria Folch i Torres és un relat d’aventures que combina la diversistat cultural i la geogràfica amb mestria i intriga. Ideal per a lectors a partir de 8 anys.

Baró, Santi

Santi Baró (Olesa de Montserrat, 1965). De ben jove es va adonar que el taller de joieria familiar no era el futur que desitjava. Es va dedicar de ple a la literatura i ha guanyat molts premis, d’entre els quals destaca el Gran Angular (dos cops) o el Barcanova (també dos cops). D’entre la seva obra destaca: Nit de sang, La lluna de Gel, La gran O, Un contra onze i Fario. Amb L’efecte Calders ha obtingut el Joaquim Ruyra de narrativa per a joves 2015.

Premi Josep Maria Folch i Torres

Premi Joaquim Ruyra

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s